nbe2000

NBE 1000 hjälper mot:

  • Acne och acneärr
  • Rosacea och couperoser
  • Slapp hud och rynkor
  • Fettvävnad och celluliter
  • Strie och ärr
nannic2

NBE 1000

Nu har jag en världsnyhet hos mig på Salong Mirka. Nannic NBE 1000 är en metod som noga utvecklats inom medicinska hudvårdsbehandlingar i 15 års tid och som ger fantastiska resultat. Det brukar heta ”Vill man vara fin får man lida pin”, men det stämmer inte längre, för Nannic NBE 1000 är istället en ren njutning!

Efter endast 1-2 behandlingar syns skillnad på linjer och rynkor i huden, liksom på området runt ögonen, där påsar och hängande ögonlock slätas ut och lyfts. Andra områden där resultat syns snabbt är på den så kallade ”kalkonhakan” som reduceras av NBE 1000-behandlingar och även dekolletaget där huden ofta är solskadad och rynkig.

Behandlingen tillför cellerna energi och ökar hudens produktion av collagen och elastin, vilket ger ökad fasthet åt slapp bindväv. Hudens fuktnivå ökar, liksom tillförseln av syrerikt blod till hudcellerna. Ansiktets små muskler stärks och porstorleken minskar. Fettförbränningen ökar och lymfan dräneras, vilket startar en detox i kroppen. Fria radikaler reduceras.

Utöver ansiktet kan huden behandlas även på andra kroppsdelar. Magen, låren, händerna, halsen och de så kallade ”änglavingarna” kan behandlas.

Behandlingen har en hudföryngrande och lyftande effekt. Hyn blir slätare, mjukare och mer elastisk. Efter en behandling som är härlig, avslappnande och som en energigivande massage, känner du dig härligt fräsch! Behandlingen ger inga biverkningar och ingen risk för smärta eller inflammation.

Inga nålar eller liknande används och det finns ingen risk för brännskador. Under en NBE 1000-behandling används specialutvecklade krämer för just din huds behov, tillsammans med en kombination av elektromagnetisk och diatermisk energi. Detta ger långsiktiga förbättringar av hudens struktur.

Alla krämer är fria från parabener, kemiska emulgeringsmedel, parfym och artificiella färgämnen. Behandlingen innebär inga kirurgiska ingrepp, laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden. Behandlingarna är något man måste prova på och uppleva.

Prislista

Ansikte Deluxe 90 min
Rengöring, peeling, NBE 1000 behandling, peel of mask
1250:-
Kur om 5 behandlingar 5625:-
Kur om 10 behandlingar 10625:-