070-9297044 info@salongmirka.se

NBE 3000

På Salong Mirka arbetar jag med apparatur i världsklass. Nannic NBE 3000 är en metod som noga utvecklats inom medicinska hudvårdsbehandlingar under många års tid och som ger fantastiska resultat. Det brukar heta ”Vill man vara fin får man lida pin”, men det stämmer inte längre, för en behandling med Nannic NBE 3000 är istället en ren njutning!

Efter endast 1-2 behandlingar syns skillnad på linjer och rynkor i huden, liksom på området runt ögonen, där påsar och hängande ögonlock slätas ut och lyfts. Andra områden där resultat syns snabbt är på den så kallade ”kalkonhakan” som reduceras av NBE 3000-behandlingar och även dekolletaget där huden ofta är solskadad och rynkig.

Behandlingen tillför cellerna energi och ökar hudens produktion av kollagen och elastin, vilket ger ökad fasthet åt slapp bindväv. Hudens fuktnivå ökar, liksom tillförseln av syrerikt blod till hudcellerna. Ansiktets små muskler stärks och porstorleken minskar. Fettförbränningen ökar och lymfan dräneras, vilket startar en detox i kroppen. Fria radikaler reduceras.