Om-salongen2

Välkommen till Salong Mirka!

Jag heter Mirka Törmänen och är en auktoriserad CIDESCO-certificerad och SHR-ansluten hudterapeut belägen i centrala Asarum. Där har jag ett trevligt behandlingsrum i ljusa fräscha lokaler.

Jag innehar certifiering i NBE 1000 och NBE Deep skin och är dipl.spa terapeut. Jag utbildade mig till hudterapeut i Gilda Skolan i Malmö, examen tog jag Mars -07. Jag har jobbat med hudvård och make-up i mer än 15 år.

Eftersom jag har kunskap om lymfan och hur den arbetar, så kan det ha en avgörande skillnad på dina behandlingar, så att du som kund ska få det bästa resultatet på behandlingarna och produkterna.

Du är hjärtligt välkommen till min salong, där jag ska göra allt som står i min makt att du ska få en skön och avkopplande stund. Om du vill ge bort en behandling till en vän så säljer vi presentkort!

Slutligen vill jag lägga ett extra varmt ord för NBE 1000 och NBE deep skin som är en uppstramande och rynkreducerande behandlingar med dokumenterat mycket fina resultat. Gå gärna in och läs mer om dessa behandlingar.

nannic_facial_care

Nannic hudvård

Nannic går till källan och utvecklar effektiva lösningar för alla hudtyper. De flesta hudvårdsprodukterna på marknaden, i form av serum och krämer, är endast inriktade på att avhjälpa symptomet av ett specifikt hudproblem. Det som gör Nannic’s innovations­förmåga så speciell är att produkterna verkar direkt mot de underliggande orsakerna till hudproblemen, genom ett stort spektrum av lösningar. För att uppnå detta inkluderar vår hudvård en produktbas som gör det möjligt att till cellmembranet avge ett koncentrat av en mängd aktiva ingredienser.

Huden behöver skyddas mot en variation av yttre påverkan i form av mekaniska, kemiska, temperatur- och väderberoende, samt biologiska påfrestningar och bör dessutom skyddas mot uttorkning. Nannic’s produkter ligger helt i linje med hudens egna naturliga bas.

nannic

Nannic Serum-In-Cream Technology

Nannic serum-in-cream technology har en tillsats av mycket höga koncentrationer av mångsidiga aktiva ämnen, som avges i hudens hydro-lipidmembran. De olika verksamma komponenterna samarbetar i synergi, vilket förstärker resultatet. En kräm som skyddar och återfuktar huden, tack vare den cellidentiska basen. De aktiva komponenterna från serumet i hög koncentration tränger djupt ner i epidermis. Nannic´s unikt utvecklad serum-in-cream formula har exakt rätt hudidentisk ”hydro-lipid”-förhållande.

  • Nannic AntiAge Normal Skin
  • Nannic Anti-Age Dry & Sensitive Skin
  • Nannic Pureness Skin

Här kan du läsa mer och beställa produkter online

7_fvkbanner180x100
nannic_kvalitetsstampel

Certifiering – En trygghet
Nannic Sverige värnar om kvalitet och lanserar därför under 2015 en certifiering för att kvalitetssäkra NBE-behandlingarna. Syftet är att stärka NBE-konceptet genom att bibehålla en hög kvalitet och en god säkerhet samt uppmuntra hudterapeuter till att värnar om sin professionalism. Certifieringen innebär en kvalitetsstämpel och ger kunden en ökad trygghet i behandlingarna och bra service i utbudet av tillhörande Nannic-produkter.