070-9297044 info@salongmirka.se

Välkommen till Salong Mirka

Välkommen till Salong Mirka!
Jag heter Mirka Törmänen och är en auktoriserad CIDESCO-certificerad och SHR-ansluten hudterapeut belägen i centrala Asarum. Där har jag ett trevligt behandlingsrum i ljusa fräscha lokaler.

Jag innehar certifiering för NBE 3000 och NBE Deep skin och är diplomerad spa-terapeut. Utbildade mig till hudterapeut i Gilda-Skolan i Malmö. Min examen tog jag Mars -07 då jag blev auktoriserad hudeterapeut. Jag har jobbat med hudvård och make-up i branschen sedan 2001.

Att jag har en ingående kunskap om lymfan och förståelse för hur den arbetar, kan innebära en avgörande skillnad för dina behandlingar!  Som kund ska du få bäst möjliga resultatet av behandlingar och produkter.

Du är hjärtligt välkommen till min salong, där jag ska göra allt som står i min makt för att du ska få en skön, givande och avkopplande stund. Om du vill ge bort en behandling till en vän så säljer vi presentkort!

Slutligen vill jag lägga ett extra varmt ord för NBE 3000 och NBE deep skin som är uppstramande och rynkreducerande behandlingar med dokumenterat mycket fina resultat. Läs gärna mer om dessa behandlingar här på hemsidan.

Nannic Hudvård

Nannic går till källan och utvecklar effektiva lösningar för alla hudtyper. De flesta hudvårdsprodukterna på marknaden, i form av serum och krämer, är endast inriktade på att avhjälpa symptomet av ett specifikt hudproblem. Det som gör Nannics innovations­förmåga så speciell är att produkterna verkar direkt mot de underliggande orsakerna till hudproblemen, genom ett brett spektrum av lösningar. För att uppnå detta inkluderar vår hudvård en produktbas som gör det möjligt att till cellmembranet avge ett koncentrat av en mängd aktiva ingredienser.

Huden behöver skyddas mot yttre påverkan, i form av mekaniska, kemiska, temperatur- och väderberoende, samt biologiska påfrestningar. Dessutom bör man förebygga uttorkning av huden. Nannics produkter ligger helt i linje med hudens egna naturliga bas.

Nannic Serum-In-Cream Technology

Nannic serum-in-cream technology har en tillsats av mycket höga koncentrationer av mångsidiga aktiva ämnen, som avges i hudens hydro-lipidmembran. Synergin mellan de olika verksamma komponenterna förstärker resultatet. Krämen skyddar och återfuktar huden, tack vare den cellidentiska basen. De aktiva komponenterna från serumet i hög koncentration tränger djupt ner i epidermis. Nannics unikt utvecklade serum-in-cream formula har exakt rätt hudidentiskt ”hydro-lipid”-förhållande.

  • Nannic AntiAge Normal Skin
  • Nannic Anti-Age Dry & Sensitive Skin
  • Nannic Pureness Skin

Här kommer omgående en länk för att beställa produkter online

 

 

 

För att läsa mer och boka behandling, klicka på knappen >>

Medlem SHR - Auktoriserad hudeterapeut

Masssör

Försäkring

Affärsidé

Hjälpa mina kunder att uppnå så god livskvalitet som möjligt, genom mina kunskaper och fövärvad erfarenhet. Ett holistiskt perspektiv som optimerar hälsa på alla plan, såväl i “kropp som knopp”. Målet är att din kropp och ditt sinne samverkar med varandra, för att uppnå maximal balans.

 

Policy miljö och kvalitet

Jag använder endast väl beprövade, effektiva produkter, av hög kvalitet, som är maximalt skonsamma för din hud och kropp. Målet med mina behandlingar är att du ska få maximalt positiva effekter för hud-hälsa och balans i livet, samt känna att du erhåller stort kundnytta för investeringen i din hälsa.

 

Jag strävar efter alltid värna om miljön, återvinna papper, kartong och plast. När det är möjligt väljer jag produkter, kontorsmateriel och förbrukningsartiklar som är miljömärkte, alternativt minimerar miljöbelastning.

 

 

Samhällsinsatser

Jag stöttar Mörrums ungdomshockey.

Hantering av personuppgifter

Vi iakttar regelverket kring GDPR.